Om oss

Preglife är en komplett graviditetsapp för blivande och nyblivna föräldrar. Appen riktar sig till dig som vill ha pålitlig information för att känna ökad trygghet under hela graviditeten och den första tiden med ett nyfött barn. Preglife är framtagen på initiativ av Tobias Meschke, i samråd med bland annat Mama Mia, Skandinaviens största privata aktör inom barnavård.

Vad gör Preglife?

Appen ger dig som väntar barn, eller är blivande medförälder, möjlighet att på ett enkelt och engagerande sätt följa graviditeten och barnets utveckling vecka för vecka, etablera tidig anknytning samt vara utrustade för alla eventuella utmaningar på vägen – från födsel till de första födelsedagarna. Detta genom informativa artiklar, illustrerade videoklipp, podcastavsnitt, förberedande övningar och mycket mer.

Vi på Preglife är passionerade i att dela med oss av vår gedigna erfarenhet och kunskap baserad på den senaste forskningen. Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för alla familjekonstellationer. Våra ledord är: inkluderande, pålitliga, tillgängliga och vetenskapliga.

Vilka arbetar Preglife med?

Preglife samarbetar med ett internationellt nätverk av barnmorskor på alla marknader, under ledning av Åsa Holstein (leg. barnmorska), samt läkare och övriga experter inom relevanta områden. Därmed är allt innehåll i appen noga faktagranskat.

Som ett naturligt nästa steg i att vara forskningsbaserade och medicinskt förankrade lanserade Preglife år 2023 sin egna Medical Board, bestående av:

Åsa Holstein, Leg. Barnmorska

Anja Lundström, Leg Barnmorska

Maja Åström, Fystioterapeut och Medicinsk yogaterapeut

Elisabeth Hjärtmyr, Leg. Barnmorska och amningsspecialist

Charlotta Ersmark, Obstetriker och Gynekolog

Erik Borgström, Leg. Barnläkare och Senior konsult inom neonatologi