Babygruppen Profylaxkurs Image

Preglifes gratis förlossningskurs

Preglife

ByPreglife

Vi har valt att samarbeta med experter som har en omfattande erfarenhet för att du ska få så relevant och faktabaserad information som möjligt under din graviditet, efter födseln och de första 2 åren med ditt barn.

Vi på Preglife brinner för födselförberedelse eftersom vi är övertygade om att det ökar chansen för en positiv upplevelse av att föda barn. Allt vi lär under våra kurser ut är baserat på aktuell forskning och vår gedigna erfarenhet.

Ökad kunskap ger dig möjligheten att göra välinformerade val som passar just dig Preglifes gratis förlossningskurs hålls vid flera olika tillfällen varje månad, och varar i en timme. Under denna timme får du möjlighet att träffa en av våra erfarna barnmorskor, och det kostar ingenting! Du kommer att få lära dig om olika skeenden och faser som en födsel består av, få fördjupad insikt i vilken personal som arbetar på förlossningen, vad du själv kan göra för att hjälpa kroppen under den aktiva fasen och så går vi såklart igenom alla de olika smärtlindringsalternativ som finns tillgängliga.

Vi rekommenderar varmt att du går kursen tillsammans med den du ska ha med dig som stöd vid födseln, om det så är din partner, vän, syster, mamma eller doula.

I slutet av kursen finns det chans för dig att ställa frågor rörande allt du undrar direkt till barnmorskan.

Du kan boka din plats här: till bokningssidan.