white-grandma-with-baby

Det sägs att det krävs en by för att fostra ett barn. Välkommen till Preglifes by.

Preglife

ByPreglife

Vi har valt att samarbeta med experter som har en omfattande erfarenhet för att du ska få så relevant och faktabaserad information som möjligt under din graviditet, efter födseln och de första 2 åren med ditt barn.

En graviditet är ingen dans på rosor. Den kan kantas av en rad toppar, en rad dalar, eller både och. En sak är dock säker, Preglife kommer att finnas vid din sida genom allt – det bra, det dåliga, det vackra och det fula. Vi kommer att vara din trygga plats, en plats som läst den senaste forskningen, så att du inte behöver, och en plats som kommer göra allt för att bryta stigman – så att du kan njuta av att bära din graviditet och förhoppningsvis känna lite sinnesfrid mitt i allt det nya.

Vi kommer att tillhandahålla professionell information utvecklad tillsammans med lokala barnmorskor, i alla format du kan tänka dig. Vårt uppdrag är att se till att kvinnor kan få den information och de verktyg de behöver för att fatta välgrundade beslut om sin egen kropp och graviditeten. Ingen graviditet är den andra lik, och i slutändan vet ingen förutom du vad som är bäst för dig och ditt barn.

Genom att vara en säker informationskälla vill vi hjälpa dig med den tidiga anknytningen till ditt barn. Vi vill ge dig självförtroendet att föda ditt barn till världen på just det sätt som du är bekväm med. Vi guidar dig sedan genom tiden efter att du har fött ditt livs nya kärlek. Vi kommer att ge dig olika verktyg för att underlätta övergången till att bli just den förälder du vill vara och hjälpa dig att skapa ett starkt band under de första åren som barnet växer och utvecklar sin personlighet.

Forskning visar att ju tidigare en anknytning till ett barn skapas, desto större chans är det att det blir ett friskt barn. Genom att hjälpa föräldrar världen över i deras strävan mot att bli de bästa föräldrarna de kan bli, tror vi att vi kan göra skillnad. Var med och skapa en kedjereaktion som i första hand förbättrar din relation med ditt barn, men som också potentiellt förbättrar samhället på sikt genom att bidra till en bättre fysisk och psykisk hälsa bland dess invånare. Tillsammans kan vi göra världen till en bättre, hälsosammare och lyckligare plats, en familj i taget.

Vi finns på många marknader över hela Europa, men även i USA, och vi är naturligtvis stolta över de prestationer vi hittills har uppnått. Men på Preglife ser vi framför allt nya marknader som en möjlighet att fortsätta bidra till ökad kunskap. Detta betyder alltså att vi egentligen bara har börjat med vårt uppdrag och att vår ambition är att kunna hjälpa många fler.

Våra värderingar

Ge kvinnor möjligheten att fatta egna välgrundade beslut

En graviditet är ingen dans på rosor. Men Preglife är med dig hela vägen, i vått och torrt. Från de tidiga graviditetssymptomen, till de 100 gyllene dagarna under andra trimestern (som kanske eller kanske inte känns så gyllene), och när illamåendet äntligen känns som gamla nyheter – men toalettbesöken ändå kommer tätt på grund av att någon konstant trycker mot blåsan... Vi kommer inte att skygga för någonting. Vi kommer att stå vid din sida genom allt.

Vi tror att genom att bryta stigma och vara en trygg plats där det inte finns några pekpinnar, kan kvinnor från hela världen få den information och de verktyg de behöver för att fatta välgrundade beslut om sin egen kropp och graviditet. Vi tillhandahåller professionell information utvecklad tillsammans med lokala barnmorskor, i den form som bäst passar dina specifika behov; videor, poddar, artiklar, guider, övningar, kurser, meditationsprogram, verktyg, checklistor, relevanta erbjudanden och mycket mer.

Det sägs att det krävs en by för att fostra ett barn

Ibland handlar en graviditet inte bara om den blivande mamman och barnet hon bär, utan ofta är det även ett tredje hjul iblandat – partnern. Detta är ett perspektiv vi lägger mycket tid på att göra viktigt och befogat. Genom att skapa en säker, informativ och lättillgänglig plats för tidig anknytning för både den blivande mamman och dennes eventuella partner, har vi kunnat ge en bättre start för familjen och ökat barnets möjligheter till god hälsa och utveckling. Detta kan i sin tur ge en positiv kedjereaktion för samhället vad gäller hälso- och sjukvårdsekonomi, samt minskande skilsmässor. Eftersom vi är en graviditet- och babyapp som finns i flera länder i Europa, såväl som i USA, bär vi naturligtvis ett stort ansvar att bidra till denna kedjereaktion, en familj i taget.

Ny, lokalanpassad och faktabaserad kunskap globalt

Ingen graviditet är den andra lik. Och ingen förutom du vet vad som är bäst för dig och ditt barn. Ändå är en graviditet för de flesta kvinnor en resa där man ofta kan få många oönskade råd. Vi kan inte hindra vänner och familj från att ge dig oönskade råd. Men vad vi kan göra är att förse dig med professionella verktyg och opartisk information. På Preglife tror vi att kunskap är makt. Hur mycket av en klyscha det än kan låta som, är det en viktig del i själva kärnan av vårt syfte. Vi strävar efter att erbjuda lokalanpassat, icke-dömande och professionellt skapat innehåll som gör det möjligt för kvinnor att fatta välgrundade beslut om sina egna kroppar och graviditeter.