Eva - cut 2

Upptäck Mumfulness: Det fullständiga friskvårdsprogrammet under graviditeten och efter förlossningen.

Mumfulness är en kombination av moderskap och hälsa, två ord som går hand i hand för oss. Vår vision är att erbjuda all den support som mödrar kan behöva under graviditeten i en och samma prenumeration, detta för att öka deras välbefinnande och för att hjälpa dem att läka och återhämta sig.

Välkommen till vår helt nya och fullständiga friskvårdsprogram skapat med toppkvalitet, och som är skräddarsytt av experter för att stödja och guida dig genom din graviditet och tiden efter förlossningen.

Upptäck våra utvalda tränings- och mindfulnessprogram som är anpassade efter dig, där du befinner dig i din graviditet och utefter din styrkenivå. På så sätt kan du lyssna in din kropp och följa övningarna i din egen takt.

Få tillgång till:

  • Träningspass för att hålla dig frisk under graviditeten och efter förlossningen.

  • Ett postpartum-program som hjälper dig att lära känna din nya kropp och som påskyndar återhämtningen.

  • Prehab- och rehabövningar, för att förebygga och lindra vanliga graviditetssmärtor och problem.

  • Meditation, för att hjälpa dig att slappna av och varva ner under och efter graviditeten.

  • Och det kommer mer!

Hjälp din kropp att hjälpa dig – testa Mumfulness nu!

Kika i appen efter våra premiumerbjudanden. Testa det helt gratis om du gillar Mumfulness lika mycket som vi gör, bli medlem i 1, 6 eller 12 månader. Förbättra din hälsa, förebygg och minska graviditetsrelaterad smärta och släpp all oro med vårt fullständiga program idag. Du bara måste testa detta!