Dalila Coato

Dalila Coato

nationality
Italien
occupation
Barnmorska
education
Leg. Barnmorska

Om mig

Mitt namn är Dalila och jag tog examen vid Veronas Universitet 2015 samtidigt som jag studerade en tvåårig experimentell master i moderskap. Under min praktik förstod jag att jag inte passar för att arbeta på sjukhus. Direkt efter examen började jag arbeta som frilansande barnmorska och assisterade vid psykologisk graviditet, postpartum, amning och hemfödslar tillsammans med ett team bestående av mina kollegor.

Jag startade ett konto på Instagram 2017 för att dela med mig om vad det innebär att arbeta som barnmorska och jag har fått mycket stöd från mitt community under de här åren. Mitt mål är att hjälpa människor att bygga upp förtroendet för sina kroppar igen och ge dem den information de behöver för att känna sig trygga i de val de kommer att behöva göra.

Passion

Min passion är att vara vid kvinnornas sida och följa dem mot förlossningen, enligt deras önskemål, så att deras upplevelse stärker dem och skapar fina minnen. Jag brinner också för teknologi och social medier. Jag älskar att skapa användbart innehåll för nyblivna och framtida föräldrar genom bloggar, Instagram och pedagogiska videor.