Laura

Laura Bridle

nationality
UK
occupation
Barnmorska
education
Leg. Barnmorska

Om mig

Jag arbetade ursprungligen som obstetrisk sjuksköterska inom kommunal sjukvård i Kanada innan jag återvände till Storbritannien för att arbeta som barnmorska. Jag tog examen som sjuksköterska 2011. Jag arbetade 5 år som barnmorska och stöttade kvinnor/personer som föder från det att de kom till oss och upp till 28 dagar efter födseln. Jag arbetade med att stötta under förlossningar både i deras hem och på sjukhuset. Efter det arbetade jag utomlands med Läkare utan gränser i Sydsudan som barnmorskechef under 9 månader och var del av My Heart Remains.

Jag återvände till London, Storbritannien där jag arbetar som specialistbarnmorska inom avdelningen för mentalsjukvård inom den kommunala sjukvården. Jag är en kvalificerad instruktör för vattenfödsel och jag har en masterexamen i avancerad barnmorskepraktik. Varje födsel är fortfarande ett mirakel för mig och jag älskar mitt jobb.

Passion

Min passion är jämställdhet. Jag önskar se förbättrad sjukvård för kvinnor från olika etniska bakgrunder i Storbritannien. Jag vill säkerställa att alla kvinnor eller personer som föder behandlas med respekt och vänlighet.

Jag tycker att det är viktigt att lyssna på kvinnor så att de känner sig hörda och så att de kan ta beslut baserade på rätt information och känna sig trygga. Jag vill att kvinnor ska veta att det OK att inte må bra och att de ska veta vart de kan finna stöd och att de ska ha tillräckligt med mod att fråga efter det. Jag vill att varje barn ska få den bästa starten i livet.