Follow your baby's development

Följ ditt barns utveckling

Preglife

ByPreglife

Vi har valt att samarbeta med experter som har en omfattande erfarenhet för att du ska få så relevant och faktabaserad information som möjligt under din graviditet, efter födseln och de första 2 åren med ditt barn.

Din graviditet börjar närma sig sitt slut och efter nio månader börjar ett helt nytt äventyr! När ditt barn äntligen kommer kan du lägga till hens födelseinformation och börja använda barndelen av appen!

Du kan aktivera barndelen genom att klicka här eller gå via Inställningar > Min graviditet > Ange födelsedatum.

Din appupplevelse kommer att anpassas så att vi kan fortsätta att stötta dig under tiden efter födseln och de första åren av ditt barns liv.

Följ vad som händer varje månad i ditt barns utveckling, i din egen resa som är föräldraskapet och få professionella tips och råd anpassade för den här nya omvälvande tiden.

I vår barndel kommer du även att få tillgång till veckouppdateringar för Trimester 4 - en period kantad av läkning och fysiska och psykologiska förändringar.

Vi har också verktyg i appen som fokuserar på ditt barn. Där kan du bland annat registrera ditt barns vaccin, och även följa ditt barns tillväxt i vår vikt- och längdkurva.

Did you know SE2

När du aktiverar barndelen kommer du få ta del av innehåll relaterat till dina nuvarande upplevelser - artiklar, videor och poddar fokuserade på vad som händer efter födseln kommer att finnas lättillgängliga i appen. Om du redan nu vill börja förbereda dig inför tiden efter födseln kan du bland annat spana in vår Amningsguide, eller vår kategori om Barn från 0–24 månader.

Har du hört talas om Babypodden? I denna podcast svarar experter på de vanligaste frågorna om ditt barns första månader.

Dessa första ögonblick är unika och fulla av spännande utmaningar. Tack för att vi får vara en del av dem och för möjligheten att vara med och stötta er på vägen!